Новости & настани

Новостите за иновативно земјоделство од страна на Datalab Agro, ажурирања за надоградувањата на производот PANTHEON Farming и настани на кои сме земале учество. Кажете ни го Вашето мислење за модерно земјоделство.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

PANTHEON Farming глобално писмо со новости

За писмото со новости:

PANTHEON Farming писмото со новости ги носи кон вас технологиите поврзани со земјоделството кои не би требало да останат внатре во лабораториите. Цврсто веруваме дека не би требало да е луксуз да се биде профитабилен и со одржлив развој, и дека технологијата може многу да помогне во тој дел.
Ве покануваме да размислите какви стејкхолдери сакаме да бидеме.

Share This