РЕФЕРЕНТНИ ФАРМИ / ХРВАТСКА

Еко сточар

„Имавме потреба од софтвер за целиот бизнис, а ниеден друг софтвер на пазарот не е прилагоден за ваков тип на производство. PANTHEON Farming ни дава се што ни е потребно.“

Анка Бељо, Еко сточар ДОО

 1. Колку e голема Вашата фарма, колку луѓе работат во неа и колку време постои?
  Ние имаме 6 вработени, 900 свињи, 250 овци, 6000 грла живина и 190 хектари обработлива површина.
  Ние постоиме од 2011 година.
 1. Каде ги пласирате и продавате Вашите производи?
  Ние ги продаваме нашите производи преку ланецот на продавници БОСО ДОО, со кои сме поврзани преку сопствеништвото.
 1. Зошто се одлучивте да го купите/изнајмите PANTHEON Farming?
  Ни требаше софтвер за целиот бизнис, и друг софтвер на пазарот не е прилагоден за ваков тип на производство. PANTHEON Farming не снабдува со се што ни е потребно.
 1. Какви придонеси очекувавте од програмата?
  Да имаме поголема контрола над производството и бизнисот во целост и да ги имаме сите информации поврзани со него на едно место.
 1. Како би го опишале Вашето искуство со PANTHEON Farming?
  Ние сме задоволни со PANTHEON Farming, бидејќи има се што ни е потребно. Многу е интуитивен и Ви дава одличен преглед. На почетокот ни требаше обука за почетници и потоа беше лесно.
 1. Дали ви требаше обука? Дали Ви беше предизвик започнувањето со користење на програмата?
  Да, имавме краток курс за PANTHEON Farming на почетокот на неговото користење.
 1. Дали би го препорачале PANTHEON Farming на пријател, сосед или друга фарма? Зошто?
  Да, секако. Затоа што Ви помага да го следите производството.
Share This