Известување за приватност

Datalab Agro AG (во понатамошниот текст се сретнува како Datalab Agro) е посветена на обезбедување на Вашата приватност. Можете да пристапите кон повеќето информации на ( www.datalab.ch ) без да треба да оставате Ваши податоци. Сигурносните податоци и содржината на сајтот е обезбедена за пристап на вработените од Datalab Agro преку сигурносен систем за автентичност. Известувањето за приватност важи за оваа веб страна, но не за други веб страници, производи или услуги кои Datalab Agro ги нуди.

Datalab Agro Ви гарантира дека секоја информација која е прибавена преку странава ќе биде само интерно користена во Datalab Agro и нема да биде достапна за трети лица или злоупотребувана на некој начин. Datalab Agro го задржува правото да ги смени известувањата за приватност без претходна наваја на корисниците преку страната ( www.datalab.ch )

Последна обнова: 15 Јуни 2016 година

Share This