Ресорт за коњи Стариха

Ресорт за коњи Стариха

„Го набавивме PANTHEON Farming бидејќи можеме ефикасно да ги надгледуваме сите активности и процеси на фармата на едно место.“

Ервин Андрејчиќ

Ервин Андрејчиќ

„Ние сме посебни затоа што стигнавме до новите технологии релативно брзо, бидејќи сакаме да ја олесниме нашата работа, да го подобриме производството и да имаме помалку стрес во работата.“

Мартин Срака

Мартин Срака

„Програмата ми помага да имам пристап кон податоците многу брзо и ми пресметува одредени работи автоматски, што ми го намалува времето за работа“.