РЕФЕРЕНТНИ ФАРМИ / СЛОВЕНИЈА

Наташа Шинковец, Иренее с.п.

„Еднаш кога ќе го усовршите, ќе имате многу повеќе време за вршење на Вашите останати работи.“

Наташа Шинковец, Иренее с.п.

Nataša Šinkovec, Irenee s.p.

Каков вид на компанија сте Вие и која е Вашата примарна активност?
Тоа е мала семејна компанија и главно произведуваме високо квалитетна еколошки одгледувана храна, жито и зеленчук. Исто така сами ги пласираме нашите производи.

Колку е голема вашата компанија, колку вработени имате и колку време постои Вашиот бизнис?
Ние сме двајца и како фирма постоиме од 2008 година.

Каде ги продавате Вашиот производи? Како ги пласирате на пазарот?
Ние ги пласираме и продаваме нашите производи на пазари и во продавниците.

Што ве диференцира од другите компании со слични активности? Што е тоа што Ве прави посебни

Сите наши производи се рачно изработени и уникатни.

Кому сте благодарни за Вашиот успех досега? Што ве мотивира и покренува?
На почетокот морам да признаам дека беше малку среќа, но најмногу нашата упорност и желбата да на пазарот му понудиме нешто ново.

Зошто се одлучивте да го купите/изнајмите PANTHEON Farming?
Одлучивме да ја набавиме програмата за да заштедиме време за издавање сметки и водење евиденција на нашите ресурси, набавки, продажби итн.

Какви придонеси очеувавте од програмата (на пример, издавање сметки, скратување на времето за внесување податоци и изготвување на извештаи, следење на ресурси, полесна соработка со сметководството, контрола на трошоци, зголемена ефикасност итн.)?
Очекував по малку од сите претходно наброени.

Во колкава мера го исполни вашите очекувања?
Полно.

Како би го опишале Вашето искуство со PANTHEON?
Лесно разбирливо и јасно.

Дали пoсетувавте некои обуки? Дали беше предизвик да започнете со користење на програмата?
Само основна обука.

Дали би го препорачале PANTHEON на пријател, сосед или некој со слична компанија како Вашата? Зошто?
Да, затоа што еднаш кога ќе го усовршите, имате многу повеќе време за останатите други работи.

Дали би сакале да додадете нешто?
Ви благодарам што ме исконтактиравте и ме информиравте за програмата.

Share This